​Kroner & broer

En solid erstatning, der føles som dine naturlige tænder.​

Hvornår kan en krone være nødvendig?

Med tiden kan det blive fysisk umuligt at restaurere en knækket tand i almindelige fyldningsmaterialer, hvis tanddestruktionen er for omfattende, eller hvis tanden er svækket p.g.a. rodbehandling. Det eneste alternativ til en tandudtrækning eller ingen behandling, vil da være en krone i porcelæn, metalkeramik eller guld.

Hvad er en krone?

En krone er en genopbygning af tanden ca. til dens oprindelige form, hvor kronens kanter har godt fat og omslutter den tilbageværende tandsubstans. Kronen sidder fast med en stærk cement.

En krone føles som en naturlig tand og kan ikke tages af og på.
Det er vigtigt, at tanden er egnet til en krone, og derfor er det nødvendigt med en grundig undersøgelse og røntgenoptagelse af tandens rodfundament, før endelig beslutning tages.

​​

Hvad er en bro?

Mangler du en eller flere tænder, kan de ofte erstattes med en bro. Broen sidder fast på de tilstødende tænder og kan ikke tages ud.

En brobehandling kan være et alternativ til implantatbehandling eller protesebehandling, og det er naturligvis nødvendigt med en grundig undersøgelse og røntgenoptagelse af de implicerede tænder, før endelig behandling kan påbegyndes.
Kontakt tandlæge Robert Knudsen for flere informationer om priser og muligheder.

Garanti

Vi tilbyder 6 års garanti på vore kroner og broer. Garantien udleveres skriftligt og gerne før behandligen igangsættes. Garantien forudsætter at de regelmæssige eftersyn og tandrensninger overholdes.​

​Skriv til os

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Tandlægerne Veri Centret ApS

CVR: ​32567770

Adresse​

Frijsenborgvej 5, 8240 Risskov

Find rutevejledning her

Kontakt

Telefon: ​86 21 44 99​

E-mail: tandlaegerne.veri@mail.dk​